Inomhusbelysning i led

Det finns många användningsområden för inomhusbelysning i led. I rum där man vill läsa mycket kan med fördel ha speciell punktbelysning med vitt ljus vid en skön läsfåtölj eller vid ett skrivbord för att göra läxorna. I övriga rummet där man mera bara umgås väljer man t.ex. en färgtemperatur som ger en känsla av varm gemenskap.

Användningsområden

Led inomhusbelysning används med fördel till olika inomhusmiljöer som t.ex. det egna hemmet, offentliga lokaler, skolor, kyrkor, konferensanläggningar, sporthallar, butiker mm. Takbelysning i led, väggarmatur i led ger bra och effektiv inomhusbelysning.

Led belysning för inomhusbruk ger idag alla valmöjligheter att kunna ha en kallare/vitare belysning som ger en bättre kontur av olika personer, eller underlättar att läsa i offentliga lokaler i valda situationer som t.ex. i större kyrkor, konserthallar. Eller att i en hotellmiljö kunna välja en mera varmvit belysning som känns lite trevligare och "goare" att umgås tillsammans i. Det är också enkelt att förhöja känslan av väggar eller inredningsdetaljer i speciella färgkulörer på olika platser, eller varför inte växla färg vid olika tidpunkter. Du finner exempel på ledbelysning i Tellux webbutik.

Beräkning av åtgång, val av led  och installation

Tellux kan hjälpa till att beräkna åtgång samt val av produkter för inomhusbelysning i led så att ni erhåller en god inomhusbelysning med bra ekonomi anpassad för just ert behov.

Tellux kan också hjälpa till att göra genomgång för att beräkna vilka produkter som ska användas för att installera en inomhusbelysning i led med optimalt resultat. 

Helhetslösning för led inomhusbelysning

Tellux kan ge offert/pris på komplett paket med beräkningar, urval av led inomhusbelysning och installation.


Tellux Afrika

I Afrika jobbar vi genom vårt systerföretag Tellux Africa LTD med allt från småskalig sol- och vindenergi  i "rural area" till stora anläggningar tillsammans med investerare som har branscherfarenhet av att bygga och leverera energi till de stora kraftbolagen på flera hundra Megawatt.

Tellux gör väl och hjälper övergivna barn

Vi stöder genom vårt arbete i Afrika Home of Hope i Kenya som har som målsättning att försöka att rädda så många övergivna nyfödda barn som möjligt av de som direkt efter födseln idag slängs på soptippen i Nairobi.

Idag finns ett nybyggt hus i Nairobi som kan ta emot ca 150 stycken nyfödda som man vill rädda till ett nytt liv genom att de adopteras till Kenyanska familjer eller genom att "man skapar" familjemiljöer för barnen där de får växa upp.

Utvalda produkter

Information

Tellux AB

Tellux AB, Stålgatan 20
754 50 Uppsala
Sweden

Kontakta oss