Utomhusbelysning i led

Utomhusbelysning LED ger många fördelar att använda. Det är miljövänligt, energisparande och ekonomiskt, och ger alla möjligheter att variera ljusstyrka, ljusfäger och tider. Led belysning för utomhusbruk ger idag alla valmöjligheter för att kunna ha en kallare/ vitare  belysning som ger en bättre kontur av olika personer eller fordon i valda situationer som tex. större vägkorsningar, övergångsställen eller tunnlar. Eller att i en stadsmiljö kunna välja en mera varmvit belysning som ger både trevligare och ”goare” ljusmiljö. Det är enkelt att förhöja känslan av träd och buskar med olika markbelysningseffekter i t.ex. speciella färgkulörer på olika platser, eller varför inte växla färger vid olika tidpunkter.

Användningsområden

Led utomhusbelysning används med fördel till olika utemiljöer som t.ex. parkering, uteplatser, cykeluppställningsplatser, gångvägar, gångbanor, belysning av buskar och träd för att utmärka olika miljöer… Led gatlyktor, lyktstolpar, pollare i led, väggarmatur i led för utebelysning mm finner du i Tellux webbutik.

Beräkning av åtgång, val av led  och installation

Tellux kan hjälpa till att beräkna åtgång samt val av produkter för utomhusbelysning så att ni erhåller en god utomhusbelysning med bra ekonomi anpassad för just ert behov.

Tellux kan också hjälpa till att göra genomgång för  att beräkna vad som ska användasinstallera utomhusbelysningen för optimalt resultat. 

Helhetslösning för led utomhusbelysning

Tellux kan ge offert/pris på komplett paket med beräkningar, urval av led utomhusbelysning och installation.


Tellux Afrika

I Afrika jobbar vi genom vårt systerföretag Tellux Africa LTD med allt från småskalig sol- och vindenergi  i "rural area" till stora anläggningar tillsammans med investerare som har branscherfarenhet av att bygga och leverera energi till de stora kraftbolagen på flera hundra Megawatt.

Tellux gör väl och hjälper övergivna barn

Vi stöder genom vårt arbete i Afrika Home of Hope i Kenya som har som målsättning att försöka att rädda så många övergivna nyfödda barn som möjligt av de som direkt efter födseln idag slängs på soptippen i Nairobi.

Idag finns ett nybyggt hus i Nairobi som kan ta emot ca 150 stycken nyfödda som man vill rädda till ett nytt liv genom att de adopteras till Kenyanska familjer eller genom att "man skapar" familjemiljöer för barnen där de får växa upp.

Utvalda produkter

Information

Tellux AB

Tellux AB, Stålgatan 20
754 50 Uppsala
Sweden

Kontakta oss